Vodafone sosyal ağ paketi

Vodafone sınırsız sosyal paket nasıl yapılır?

Vodafone Aylık Sosyal Pass Paketi Otomatik olarak iptal edilmediği sürece her ay tekrar eder. SPASS yazıp 3636 SMS göndererek Aylık Sosyal Pass ek paketini hattınıza tanımlayabilirsiniz. Aylık Sosyal Pass ek paketinin ücreti 20 TL'dir.

Vodafone sosyal medya paketi nedir?

Vodafone Pass Sosyal Paketi Facebook, Twitter ve Instagram uygulamaları kapsamında tarifenin internet kotasından düşmeden kullanım yapılabilmesini sağlar. Bu uygulamalar dışındaki sosyal medya içerik sağlayıcılarından yapılan internet kullanımı tarife kotasından düşecektir.

Sınırsız sosyal medya paketi nedir?

Sınırsız Sosyal paketi ile Facebook ve Twitter'ın keyfini kota hesabı yapmadan yaşayabilirsiniz. Üstelik bu paketlerin içindeki 25 MB internet paketini diğer tüm internet ihtiyaçlarınız için kullanabilirsiniz. SINIRSIZ SOSYAL yazıp 5555e gönderin.

Red 25 tarifesi ne kadar?

Vodafone Red 25 Tarifesi Vodafone 25 tarifesi ise, popüler uygulamalarda sınırsız internet, 25 GB internet, ilk aya özel 20 GB internet hediye, her yöne 1500 dakika konuşma ve 250 SMS, ilk üç ay 70 TL sonraki 12 ay 79 TL olarak ödemeniz gerekecek.

Kotadan düşmeyen WhatsApp görüntülü konuşma dahil mi?

Paket dahilinde internet kotasından düşmeden WhatsApp üzerinden görüntülü konuşulabilecek. Şirket açıklamasına göre, Vodafone, müşterilerine en iyi dijital deneyimi sunmaya devam ediyor. … Kampanya süresince WhatsApp üzerinden yapılan mesajlaşma, sesli ve görüntülü konuşmalar müşterilerimizin internetinden yemeyecek.

Sınırsız YouTube paketi paylaşılır mı?

Paket kapsamında sunulan yurt içi kullanım hakkı başka bir hatta transfer edilemez ve paylaşılamaz. Paketi ilgili fatura döneminde 1 kez satın alabilirsiniz. Paket kapsamında sunulan yurt içi veri kullanım hizmeti sadece internet apn üzerinden yapılacak kullanımları kapsamaktadır.

Vodafone 5 GB Hediye nasıl yapılır?

Esaslar

  1. Redli ya da Redli Genç tarifelerde 12 ay boyunca her ay tarifenize ek 5 GB, toplamda 60 GB hediye kazanırsınız.
  2. Hediyenizi almak için Vodafone Yanımda Uygulaması'na girerek, Ek Paketler bölümüne göz atmanız yeterli.

Haberler

Çörek otu yağı sivilce tedavisi

Çörek otu yağı yüze sürülünce sivilcelerden kurtulmaya yardımcı olur. Çörek otu yağını sivilcelerden kurtulmak için şöyle kullanabilirsiniz; Her sabah aç karına 1 çay kaşığı çörek otu yağı için, ayrıca, akşam yatmadan önce temiz cilde masaj yaparak çörek otu yağını sürün. Çörek otu yağı cilde kaç günde bir sürülür? Başta yüz bölümü de olmak üzere birçok […]

Read More
Haberler

Ateş düşürücü soğuk algınlığı ilacı

Soğuk algınlığı hangi ilaç iyi gelir? Soğuk algınlığına ne iyi gelir? Nane-limon. Zencefilli bal. Tarçınlı ballı süt. Limonlu ıhlamur. C vitamini. Boğaz pastilleri. Ekinezya çayı Tavuk ve paça çorbası Jun 24, 2020 1 günde grip Nasıl Geçer? Gribin bir günde geçmesi için özellikle istirahat çok önemlidir. İstirahat etmeden grip hastalığının bir günde geçmesi olanaksız bir […]

Read More
Haberler

Dünyanın en güzel tavuğu

En pahali tavuk hangisi? Endonezya'nın Java adasında yetişen bu tavukların cinsi, Ayam Cemani. Ayam Cemani Endonezya dilinde "Kara Tavuk" demek. Tanesi 2500 Dolar olan bu tavuklar, dünyanın en pahalı tavuğu. En iyi tavuklar hangisi? 1-Ligorin Tavukları: Dünya üzerinde en önemli tavuk türlerinden biridir. Bu hayvanın yumurta verimi oldukça yüksektir. Ortalama yıllık 300 adet yumurta verebilen […]

Read More