Çörek otu yağı sivilce tedavisi

Çörek otu yağı yüze sürülünce sivilcelerden kurtulmaya yardımcı olur. Çörek otu yağını sivilcelerden kurtulmak için şöyle kullanabilirsiniz; Her sabah aç karına 1 çay kaşığı çörek otu yağı için, ayrıca, akşam yatmadan önce temiz cilde masaj yaparak çörek otu yağını sürün.

Çörek otu yağı cilde kaç günde bir sürülür?

Başta yüz bölümü de olmak üzere birçok farklı vücut bölgesine kullanabilirsiniz. Zeytin yağı ile karıştırarak da kullanmanız mümkün olabilir. Zeytinyağı içerisine 4 damla çörek otu yağı koymanız yeterli olur. Çörek otu yağı cilde kaç günde bir sürülür sorusuna ise bir defa şeklinde yanıt verilebilir.

Çörek otu yağı ne kadar süre kullanılmalı?

Yeni başlayanlar için 2 hafta boyunca günde 3 kez bir çay kaşığı; Günde bir veya iki kez 1 tatlı kaşığı olarak tavsiye edilir. Kapsül formunda da alınabilir. 2 kapsül, bir çay kaşığı miktarına eşittir. Koruyucu ve katkı maddesi içermeyen ve soğuk pres şeklinde üretilen çörek otu yağı tercih edilmelidir.

Çörek otu yağı kimler kullanamaz?

Çörek otu yağı; böbrek ve karaciğer hastalığı olan kişilere çok zararlı olabilir. Çörek otunun fazlaca kullanılması, böbrek ve karaciğer hastalığını tetikleyebilir. Bununla beraber gebelik ve emzirme döneminde kullanılması zarar verebilir. Bu yüzden doktora sormadan tüketmemek gerekir.

Çörek otu yağı nereye sürülür?

Çörek otu yağı kapsül şeklinde veya topikal olarak kullanılabilir. Masaj yağlarına, şampuanlara ve ev yapımı cilt bakım ürünlerine eklenebilir. Ayrıca kalitesi yüksek olduğu için yemeklerde, soslarda ve içeceklerde de kullanıma uygundur.

Çörek otu yağı yüze nasil sürülür?

Başta yüz bölümü olmak üzere çeşitli yerlere sürülmesini mümkün olan çörek otu yağı, cilt güzelliği kullanımında bir çorba kaşığı zeytin yağı ile birlikte 4 damla çörek otu yağı yeterli olmaktadır. Karışımı hazırladıktan sonra masaj yaparak cildinize uygulayın.

Çörek otu yağı cilde direk uygulanır mı?

Çörek otu yağı, insan vücudunun hemen her bölgesinde faydaya sahiptir. Sindirimi kolaylaştırıcı, mide iyileştirici etkilerinin yanı sıra cildi güzelleştirici faydaları da bulunur. Yemeklerde kullanılabildiği gibi direk cilde sürülebilir.

Çörek otu ne kadar süre kullanılmalı?

İlk defa çörek otu tüketecek olanlar günde 3 kez bir çay kaşığı kadar tüketim yapabilirler. 2 hafta boyunca bu şekilde tüketim yapılabilir. Çörek otu yağı tüketim için tercih edilebilir.

Haberler

Ateş düşürücü soğuk algınlığı ilacı

Soğuk algınlığı hangi ilaç iyi gelir? Soğuk algınlığına ne iyi gelir? Nane-limon. Zencefilli bal. Tarçınlı ballı süt. Limonlu ıhlamur. C vitamini. Boğaz pastilleri. Ekinezya çayı Tavuk ve paça çorbası Jun 24, 2020 1 günde grip Nasıl Geçer? Gribin bir günde geçmesi için özellikle istirahat çok önemlidir. İstirahat etmeden grip hastalığının bir günde geçmesi olanaksız bir […]

Read More
Haberler

Dünyanın en güzel tavuğu

En pahali tavuk hangisi? Endonezya'nın Java adasında yetişen bu tavukların cinsi, Ayam Cemani. Ayam Cemani Endonezya dilinde "Kara Tavuk" demek. Tanesi 2500 Dolar olan bu tavuklar, dünyanın en pahalı tavuğu. En iyi tavuklar hangisi? 1-Ligorin Tavukları: Dünya üzerinde en önemli tavuk türlerinden biridir. Bu hayvanın yumurta verimi oldukça yüksektir. Ortalama yıllık 300 adet yumurta verebilen […]

Read More
Haberler

Fox bugünkü diziler

FOX’ta yeni dizinin ismi ne? Yapımını O3 Medya ile Artistanbul'un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin'in oturduğu, senaryosunu Savaş Korkmaz'ın kaleme aldığı FOX'un yeni dizisi “Ferhat ile Şirin”in setinden ilk kareler basınla paylaşıldı. Çekimlerine İstanbul'… FOX'un yeni dizisi “Ferhat ile Şirin”den ilk kareler! FOX’da bugün ne var? 08.00. İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat. Canlı 10.45. […]

Read More