1998 dünya kupası hangi ülkede gerçekleşmiştir

1998 FIFA Dünya Kupası 10 Haziran-12 Temmuz 1998 tarihleri arasında Fransa'da düzenlenen futbol organizasyonudur. 12 Temmuz 1998 günü oynanan final maçında Brezilya'yı 3-0 ile yenen ev sahibi millî takım Fransa şampiyon olmuştur.

1998 dünya kupasını kim kazandı?

France national football team1998 FIFA World Cup / Champion

Euro 2002 Türkiye Kaçıncı Oldu?

Turnuvaya 48 yıl aradan sonra tekrar katılan Şenol Güneş yönetimindeki Türkiye ise hâlen tarihinin en yüksek başarısı olan dünya üçüncülüğü derecesini bu kupada ev sahibi Güney Kore'yi 3-2 ile geçerek elde etmiştir.

1998 FIFA Dünya Kupası hangi stadyumda oynanmıştır?

– Fransa'nın şampiyonluğu Fransa 1998 finali, 12 Temmuz 1998 tarihinde Stade de France'ta 80 bin seyircinin önünde oynandı. Taffarel, Roberto Carlos, Cafu, Ronaldo, Rivaldo ve Bebeto gibi üst düzey futbolcularıyla turnuvanın en büyük favorisi olarak gösterilen "Sambacılar", finalde beklenen performansı gösteremedi.

2006 FIFA Dünya Kupası hangi ülkede yapılmıştır?

2006 FIFA Dünya Kupası, dört yılda bir tekrarlanan uluslararası futbol şampiyonası turnuvası olan FIFA Dünya Kupası'nın 18. ayağıdır. 9 Haziran ila 9 Temmuz 2006 tarihleri arasında; ev sahipliği hakkını Temmuz 2000'de kazanan Almanya'da yapılmıştır ve İtalya kazanmıştır.

1999 Dünya Kupası kim kazandı?

1999 FIFA Konfederasyonlar Kupası
Turnuva detayları
ŞampiyonMeksika (1. kez)
İkinciBrezilya
ÜçüncüABD

1988 dünya kupasını kim kazandı?

1988 Avrupa Futbol Şampiyonası

Fußball-Europameisterschaft 1988 (Almanca)
ŞampiyonHollanda (1. kez)
İkinciSovyetler Birliği
Turnuva istatistikleri
Oynanan maç15

Turkiye ne zaman dünya 3 oldu?

Türkiye, 2002 Dünya Kupası'nda son 16 turunda karşılaştığı ev sahibi Japonya'nın ardından diğer ev sahibi Güney Kore'yle de dünya üçüncülüğü maçında karşı karşıya geldi. Daegu kentinde 63 bin 483 seyircinin izlediği maçta milliler, sahadan 3-2 galip ayrılıp, dünya üçüncülüğüne ulaştı.

Haberler

Çörek otu yağı sivilce tedavisi

Çörek otu yağı yüze sürülünce sivilcelerden kurtulmaya yardımcı olur. Çörek otu yağını sivilcelerden kurtulmak için şöyle kullanabilirsiniz; Her sabah aç karına 1 çay kaşığı çörek otu yağı için, ayrıca, akşam yatmadan önce temiz cilde masaj yaparak çörek otu yağını sürün. Çörek otu yağı cilde kaç günde bir sürülür? Başta yüz bölümü de olmak üzere birçok […]

Read More
Haberler

Ateş düşürücü soğuk algınlığı ilacı

Soğuk algınlığı hangi ilaç iyi gelir? Soğuk algınlığına ne iyi gelir? Nane-limon. Zencefilli bal. Tarçınlı ballı süt. Limonlu ıhlamur. C vitamini. Boğaz pastilleri. Ekinezya çayı Tavuk ve paça çorbası Jun 24, 2020 1 günde grip Nasıl Geçer? Gribin bir günde geçmesi için özellikle istirahat çok önemlidir. İstirahat etmeden grip hastalığının bir günde geçmesi olanaksız bir […]

Read More
Haberler

Dünyanın en güzel tavuğu

En pahali tavuk hangisi? Endonezya'nın Java adasında yetişen bu tavukların cinsi, Ayam Cemani. Ayam Cemani Endonezya dilinde "Kara Tavuk" demek. Tanesi 2500 Dolar olan bu tavuklar, dünyanın en pahalı tavuğu. En iyi tavuklar hangisi? 1-Ligorin Tavukları: Dünya üzerinde en önemli tavuk türlerinden biridir. Bu hayvanın yumurta verimi oldukça yüksektir. Ortalama yıllık 300 adet yumurta verebilen […]

Read More