Soğuk algınlığına viks

VICKS VAPORUB burun tıkanıklığı ve akıntısı, boğaz ağrısı ve soğuk algınlığına bağlı öksürüğün semptomatik tedavisinde kullanılır. merhem, 6-12 yaş arası çocuklarda: Günde 2-4 defa 1 ila 2 çay kaşığı kadar merhem, 2-5 yaş arası çocuklarda: Günde 2-3 defa 1/2 ila 1 çay kaşığı kadar merhem sürülerek kullanılmalıdır.

Ayak altına sürülen viks neye iyi gelir?

Gece yatarken ayak tabanlarınıza VICKS sürün, ovalayarak yedirin ve çoraplarını giyin. Öksürüğünüz varsa hemen kesildiğini fark edeceksiniz. Özellikle gece oluşan öksürükleri bu uygulama hemen durdurur. Uzun yürüyüşler ve spor sonrası oluşan kas ağrılarında Vicks ağrıyı giderir ve rahatlatır.

Vicks kimler kullanamaz?

Viksin Zararı Var mı? Özellikle gebelik ve emzirme döneminde mutlaka vicks kremi kullanmadan önce doktora başvurmak gerekir. Ayrıca 2 yaş altı çocuklarda kullanması sakıncalıdır. Diğer taraftan 6 yaş altı çocuklarda ise soluyarak kullanılmamasına dikkat edilmelidir.

Sırta Vicks sürmek neye iyi gelir?

Özelikle grip ve nezle gibi kış mevsiminde sık görülen hastalıklarda Vicks kremi hastanın sırtına sürülür. Havlu ile kapanan sırt gece boyu kremi emer. Ateşi düşüren ve terleten krem sayesinde birçok hasta bir sonraki gün çok dana enerjik başlar. Mentol, en doğal ağrı kesicilerden biridir.

Öksürükte Vicks nereye sürülür?

Hastaların göğsüne, boynuna ve ağrıyan yerleri üzerine sürülüp ovalanarak uygulanan ilacın öksürüğe, kas ağrılarına, burun tıkanıklığı ve hapşırmaya, ses kısıklığına iyi geldiğine ve solunumu rahatlattığına inanılıyor.

Vicks krem ayak altına sürülür mu?

Vicks kremi en etkili şekilde kullanabileceğiniz şekil ayak altına sürmektir. Vücudunuzda ağrılar varsa ya da soğuk algınlığı problemi yaşıyorsanız ayaklarınızın altına biraz Vicks sürün ve kalın bir çorap giyin. Bunu yatmadan önce yaptığınızda gece rahat bir uyku uyumanıza yardımcı olur.

Öksürük kesmek için ayak altına ne sürülür?

Ayaklara sürülen mentollü kremin soğuk algınlığının tedavisinde daha etkili olduğu belirtiliyor. Soğuk algınlığına faydası ile bilinen ve dünyada 'Vicks' markasıyla satılan mentollü kremin ayaklara sürülmesi durumunda daha etkili olduğu ileri sürüldü.

Vicks zararı var mı?

Tüm ilaçlar gibi VICKS VAPORUB'ın içeriğinde bulunan maddelere duyarlı olan kişilerde yan etkiler olabilir. Bilinmiyor: Ciltte kızarma, cilt tahrişi, temas eden yerlerde egzama ve ciltte başka türlü aşırı hassasiyet göstergeleri olabilir.

Genel

Recep ali er özgeçmiş

RECEP ALİ ER 29 Aralık 1961 yılında Rize Pazarköy'de doğdu. İlkokulu Rize Pazarköy İlkokulunda, ortaokulu Güneysu Ortaokulunda tamamladı. Rize Öğretmen Lisesinden mezun olduktan sonra 1983 yılında Giresun Eğitim Yüksekokulunu bitirip aynı yıl Bingöl'de öğretmenliğe başladı. KYK Genel Müdür Yardımcısı Kimdir? KYK Genel Müdür Yardımcısı ALİ ÖZDEMİR. KYK Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir kimdir? Ali Özdemir, […]

Read More
Genel

Profilo beyaz eşya düğün paketi

Beyaz eşya çeyiz setinde neler var? Beyaz Eşya Setinde Neler Vardır? Buzdolapları Çamaşır makineleri. Bulaşık makineleri. Çamaşır kurutucuları Derin dondurucular. Klimalar. Isıtıcılar. Fırınlar. Arçelik Çeyiz setinde neler var? Buzdolabı, derin dondurucu, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, kurutma makinesi, kurutmalı çamaşır makinesi, solo fırın, seçili ankastre fırınlar, ev tipi klima ve 40'' üzeri televizyon ürünlerinin 4 tanesinin […]

Read More
Genel

Kuranı kerim de geçen kız bebek isimleri

Cennet bahçesinin ismi nedir? Cennet en güzel yeri, cennet bahçesi anlamına gelen Firdevs Kur'an'da farklı surelerde yer almaktadır. Bakara ve Tevbe suresinde geçen Feriha ismi, ferahlığa erişmek anlamındadır. Kuran'da birkaç ayette yer alan Hacer ismi, Kabe'nin duvarındaki siyah olarak anlamlandırılmaktadır. Bebek isimleri kuranda geçmeli mi? ''Aileler çocuklarına Kuran'dan isim koymak isterken ismin anlamına çok dikkat […]

Read More