Gardiyan alımı başvuru

İnfaz koruma memuru nasıl başvuru yapılır?

Başvurular e-Devlet üzerinden 23 Şubat-12 Mart tarihleri arasında saat 23.59'a kadar "www.turkiye.gov.tr" adresi üzerinden giriş yaparak, "Adalet Bakanlığı İş Başvurusu" ekranı kullanılarak gerçekleştirecek. Şahsen veya posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Gardiyan günde kaç saat çalışır?

Sabit vardiya haftaiçi 08.00 – 17.00 saatleri arasında, 4'lü vardiya ise 24 saat usulünde 08.00'de başlayıp ertesi gün 08.00 saatleri arasında görev almaktadır.

Gardiyanlık Hangi KPSS?

3. Başvurularda, lisans mezunları için 2018 KPSSP3, önlisans mezunları için 2018 KPSSP93, ortaöğretim mezunları için 2018 KPSSP94 puanı esas alınmak kaydıyla Kamu Personeli Seçme Sınavından 70 ve daha yukarı puan almış olma şartı aranacaktır.

Gardiyan olmak için ne yapmak gerekir?

İnfaz ve koruma memuru olmak istiyorsanız, özel olarak herhangi bir bölümden mezun olmanıza gerek yoktur. Lise veya dengi bir okuldan mezun olmanız yeterlidir. KPSS'den en az 70 puan alan herkes, bu kadroya başvuru yapabilmektedir. Bunun haricinde kurumlar arası geçişle de infaz ve koruma memuru olabilirsiniz.

Gardiyan olmak için hangi sınava girilir?

Adalet komisyonlarınca yapılacak uygulamalı sınav ve/veya sözlü sınava, lisans mezunları için 2020 yılı KPSS Sınavında KPSSP3, ön lisans mezunları KPSSP93, ortaöğretim mezunları için KPSSP94 puan türünden 70 ve daha yukarı puan alanlar başvurabilecektir.

Gardiyanlık eğitimi kaç ay 2021?

İnfaz ve koruma memuru olmak için gerekli başvuru şartlarını taşıyanlar, Ceza İnfaz Kurumları ve Tutukevleri Personeli Eğitim Merkezi'nde mesleğe hazırlayacak 5 aylık bir eğitime dahil oluyorlar.

Ikm hafta sonu tatil mi?

Sabah 8 akşam 5 haftasonu tatil ve 12-24-12-48 çalışma saatleri var. Yani klasik devlet memuru gibi ve vardiyalı olmak üzere 2 türlü.

Konum

Merkez bankası nın faiz kararı

Merkez Bankası faiz kararı 2022 şubat ayında yapılacak toplantı ile belli olacak. Ocak kararında faizleri yüzde 14'te sabit tutan Merkez Bankası, yılın ikinci PPK toplantısında faiz artırımı ya da indirimi yaparak piyasalara yön verecek. Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklayacak 2022? Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın 2022 yılının kalanına ilişkin açıkladığı faiz kararı tarihleri ise […]

Read More
Konum

Ece çeşmioğlu çocuklar duymasın

Çocuklar Duymasın Ece Çeşmioğlu kimdir? Çeşmioğlu, 1990 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro bölümünde okudu. 2002 yılında “Çocuklar Duymasın” dizisiyle oyunculuk hayatına başlasa da asıl olarak 2006 yılında “İki Aile” dizisindeki Ceren rolüyle tanındı. Çocuklar Duymasın Tansel’in kızı Ece Kimdir? Ece karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Aydan'dır. Yani tam olarak […]

Read More
Konum

Ubuntu format usb drive

How do I format a flash drive in Linux? Method 2: Format USB Using Disk Utility Step 1: Open Disk Utility. To open the Disk Utility: Launch the Application menu. … Step 2: Identify the USB Drive. Locate the USB drive from the left pane and select it. … Step 3: Format the USB Drive. […]

Read More